Fondberg & Wincent
Tedx Fondberg Wincent.png

Utbildningar

Föreläsningar

 

Föreläsning om Digital Stress 

noun_427569.png
 
Tedx Fondberg Wincent.png

Definiera, Identifiera, Agera och Hantera Digital Stress

Grundläggande föreläsning inom Digital Stress. Tonaliteten i denna föreläsning är praktiskt, ögonöppnande och underhållande. Den klargör problematiken med digital stress och ger insikter om vikten av en positiv digital arbetsmiljö. 

På mycket kort tid har den smarta telefonen, paddan och den bärbara datorn blivit verktyg i allas händer. Men parallellt med framväxten av nya digitala lockelser känner sig allt fler snärjda i elektronikens nät.

När vi är uppkopplade matas vi med kickar som ger ett dopaminutslag som får oss att känna välbefinnande. Helt plötsligt kan du få 50 likes på Facebook - det är sådana sociala belöningar som gör att vi tar upp telefonen och tittar.

Ta makten över dina beteenden och bli mer närvarande i ditt liv! En föreläsning för er som vill lära sig mer om digital stress. Denna föreläsning är informationsrik och ger er en tydlig bild på vad digital stress är och hur det ser ut i samhället. Föreläsningen kommer att ge Er organisation konkreta verktyg för att kunna hantera Er elektronik på ett mer effektivt sätt och därmed grunden för ökad produktivitet, bättre lärande och bättre välmående.

 

  • Definiera: Vad är digital stress? Vilka är i riskzonen? Risker och konsekvenser
  • Identifiera: Vanliga signaler på digital stress på jobbet.
  • Agera: Tips & råd till företag och organisationer för en mer hållbar digital arbetsmiljö
  • Hantera: Lär er hantera digital stress på lång sikt och bli mer proaktiva