Fondberg & Wincent

Aktuellt

Det mänskliga  post-digitala arbetet

Fondberg & Wincent i World Youth Forum Egypt 2018

 
 

Fondberg & Wincent var inbjudna att tala om negativa aspekterna av digitalisering som vi människor bör bejaka. De blev många intressanta diskussioner med både esportera, politker och andra företags och andra representanter för samhälle och inte minst många ungdomar.

Allra mest uppmärksamhet fick dock samtalet mellan Patrik Wincent och Egyptens president Abdul Fatah al-Sisi som en del av det stora panelsamtalet som anordnas under konferensen. Patrik Wincent visar upp “The no-phone” och får presidenten att skratta samtidigt som han informerar om hur pass viktigt det är med att vara medveten om vad den digitala stressen kan göra med oss. Se klippet nedan.

Om World Youth Forum
”The World Youth Forum is a free platform bringing together youth from around the world together with the decision makers and different influential officials. The forum is a chance for you to engage with top policy-makers in the region and network with promising youth in the region and the world that are determined to create change in the world we live in today. The forum is also a chance to explore Egypt with its rich culture, heritage and history. The Egyptian culture has a lot to offer for both locals and visitors who are looking for rich experiences. Whether you are interested in its ancient history, food, or any other adventure, Egypt, and its people are sure to fascinate you.”